Şehit Harun Deveci Ortaokulu

Vizyon: Şehit Harun Deveci İlkokulu/Ortaokulu olarak vizyonumuz; Türk Milli Eğitiminin genel ilke ve amaçları doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, sosyal, fiziksel ve psikolojik yönlerden kendine yeterli, yeniliğe açık bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak ve eğitim öğretimde sürekli iyileşmeyi sağlamaktır.

Misyon: Çağın gerekleri ile donanmış, özgür düşünen, kendisi ve toplumla barışık, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, bilgiyi üreten ve yöneten, geleceğe güvenle bakan ve almış olduğu eğitimin gereklerini yerine getiren ve davranışa dönüştüren bireyler yetiştirmek .

Başarılar: Her yıl düzenli bir şekilde Anadolu Liselerine öğrenci göndermekteyiz.2022 yılında Öğrencimiz Sümeyye KURUÇAY Fen Lisesini kazanmiştir.

Saatler: 09.00 - 15.10
Isınma: Kömürlü kalorifer
Servis Bilgisi: ÖĞRETMENLER KENDİ ANLAŞTIKLARI SERVİS İLE OKULA GELMEKTEDİR.
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2021/2022 Egitim/ öğretim yılında bir öğrencimiz fen lisesine yerleşmiştir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuz her yıl düzenli olarak ´Tübitak 4006 Bilim Fuarı´ na başvurmaktadır.
Diğer Hususlar: Okul bahçesi içerisinde çocuk oyun parkı,kum havuzu ve voleybol sahası bulunmaktadır.Ayrıca okulun arkasında halı sahamız bulunmaktadır.

Telefon - 0 346 2817001

WEB - https://sivashanli.meb.k12.tr

Adres - Hanlı Köyü Merkez SİVAS

Öğretim Şekli :Normal İlkokul/Ortaokul aynı binada yer almaktadır.

Yerleşim Yeri - Hanlı köyü,Şarkışla-Kayseri yolu üzeri

Adres - Hanlı Köyü Merkez SİVAS

Ulaşım Okula ulaşım öğretmenlerin anlaşmış olduğu servisle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 58km